Janettan Darlinda eli Tara aloitti näyttelyuransa Joensuun näyttelyistä. Ja hyvin aloittikin. Myös Alex pääsi pyörähtämään kehässä lauantaina.

La 26.5.2012

Tuomari Mustonen Kimmo

Janettan Darlinda

PEN1 ROP KP

Tyypiltään erinomainen viehättävä narttupentu. Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä pää, oikea ilme. Kookkaat korvat, kaunis kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Riittävä luusto ja runko ikäisekseen. Erinomainen häntä, oikea karvanlaatu. Hyvät liikkeet ikäisekseen, viehättävä luonne.

Tara Juvosen Katjan esittämänä ja Mustosen Kimmon arvosteltavana.

Tara ja eka pokaali!

 

Jaapertin Calimero eli Alex

AVO EH AVK1

Oikea tyyppi ja koko. Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, purenta OK. Hyvät silmät ja ilme. Kookkaat korvat, hyvä kaula ja ylälinja. Turhan alas kiinnittynyt häntä. Niukasti kulmautunut edestä, riittävästi takaa. Hyvä runko ja luusto. Erinomainen karvan laatu. Liikkuu löysästi edestä riittävällä askelpituudella. Hyvä luonne.

 

 

Sunnuntaina oli kehässä Tara ja Oona.

Su 27.5.2012

Tuomari Tschokkinen Jetta

Janettan Darlinda eli Tara

PEN 3 KP

7 kk hyvinkehittynyt, reipas narttupentu. Ilmeikäs pää. Hyvät silmät ja korvat. Oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Vielä hieman suora edestä. Hyvä runko ja takaosa. Hyvä askelpituus. Hieman varvasahdas takaa. Hyvä karva. Reipas käytös.

 

Vilpertin Yvette eli Oona

VET EH VEK1

8v. Hyväkuntoinen veteraaninarttu, jolla oikeat mittasuhteet. Oikea purenta. Vaaleat silmät pilaavat ilmeen. Hyvä kaula ja ylälinja. Lapa voisi olla viistompi ja eturinta selvempi. Hyvä runko ja takaosa. Karkea karva, joka osittain pohjavillassa. Vielä varsin hyvät liikkeet.