Pitkästä aikaa olimme tänään koiranäyttelyssä Tuusniemellä. Tulokset vastasi aivan odotuksia, joita ei todellakaan ollut....

Alex poika oli avoimessa luokassa ja jäi luokassaan viimeiseksi tuloksella EH. Alex oli tosi hoikassa kunnossa, mutta arvostelu oli kuitenkin ihan OK.

Tuomarina oli Anne Sume Virosta.

AVO EH AVK4

"Urosmainen. Erittäin hyvä ilmeinen pää. Hyvä asentoiset korvat. Oikea purenta. Riittävä kaulan  pituus. Vahva selkä. Hyväasentoinen häntä. Hyvin kulmautunut edestä. Riittävät takakulmaukset. Voisi olla viimeistyllympi trimmaus turkissa. Hieman ahtaa takaliikkeet."

Trimmaus siis vaatii edelleen harjoittelua .

Alexin tuleva morsiammen omistaja kävi myös tapaamassa meitä. Kovasti odotamme milloin Tellun juoksut alkavat ja Alex pääsee tosi toimiin!

 

Oona oli puolestaan pitkästä aikaa kehässä ja menestyi yllättävän hyvin. Ikänsä puolesta Oona on siirynyt jo veteraani luokkaan.

VET ERI VEK2

"Hyväkuntoinen 8-vuotias veteraani, jolla hyvät mittasuhteet. Hieman vaaleat silmät. Koira, joka nauttii elämästä."

Oona oli puolestaan hieman pulskassa kunnossa, joten kevään aikana on tavoitteena painopudotusta ennen Lieksan näyttelyä toukokuussa.

Illan päätteeksi oli saunailta tiedossa. Tosin sauna alkaa käydä hiukka ahtaaksi koiramäärän vuoksi. Piti jo vähän neuvotella mihin minun pyllyni sopii...