Kylläpä tämä viikko on ollutkin kiireinen. Joka päivälle oli jotain ylimääräistä ohjelmaa...

Tiistaina pennut saivat niskaansa mikrosirut. Huuto oli melkoinen, kun pentuja piti pitää tiukasti kiinni sirujen asettamisen ajan. Aada-äiti seurasi paniikissa ulkona, mikä mahtaa pennuilla olla hätänä, kun huutavat niin kovin. Tytöt olivat tälläkin kertaa reippaimmat ja eivät olleet pistosta moksiskaan.

Pennut joutuivat olemaan tämän viikon yksin emänsä kanssa pitkät ajat, kun olimme molemmat töissä aamuvuorossa. Onneksi naapurin Anneli oli pelastavana enkelinä ja kävi ruokkimassa pentuja päivällä. Kiitokset siis Annelille!

Lapsukaiset ovat alkaneet laajentamaan reviiriä, enää ei riitä yksi huone vaan koko yläkerta on jo valloitettu!

 

Myös Oona-mummo on saanut osakseen suunnatonta ihailua!

 

Mutta Aada-mamma on tietty vielä paras!

 

Pentujen luonteiden erot ovat alkaneet tulla yhä enemmän esille. Don Quijote eli Rico on lauman unikeko, sen löytää useinmiten jostain nukkumasta. Don Juan ja Dream Come Drue eli Mimu ovat sylivauvoja ja seurankipeitä, huutavat äänekkäästi jo aamusta aikaisin jos ei seuraa rupea näkymään. Dandelion eli Dana on porukan rohkein ja uskalian, on ensimmäisenä tutustumassa kaikkeen uuteen ja kulkee omia polkujaan, on myös aina viimeisin ruoka-astialla vaikka onkin porukan pienin, mutta ehkä tarvitsee eniten ruokaa, kun liikkuu eniten... Daydream puolestaan on joukon kurissa pitäjä ja kova ärisijä, on aina jonkun kimpussa pitämässä jöötä .

 

Keskiviikkona täytti Jaapertin kennelin B-pentue peräti 3-vuotta. Onnittelut kaikille B-pentueen jäsenille tasapuolisesti!