Ceron omistaja Henna laittoi syysterveisiä ja tässä heidän kuulumisiaan Hennan kirjoittamana
 
"Kylläpä vuosi on vierähtänyt nopeasti Ceron kanssa. Viikonloppuna tuli tasan vuosi siitä, kun näimme Karjalaisessa ilmoituksen cairnterrieripennusta ja seuraavana päivänä jo haimmekin pennun meille. Nyt ei voisi kuvittellakaan elämää ilman Ceroa, on se tuonut niin paljon iloa ja vipinää arkeen.
 
Cerolle kuuluu hyvää. Ollaan käyty reilun kuukauden ajan agilityssä täällä Liperin kennelkerhossa. Ensin suoritettiin alkeiskurssi mallikkasti ja nyt käydään sitten kerran viikossa jatkavien ryhmässä. Oikein mukavaa ja liikunnallista puuhaa niin itselle kuin Cerollekin. Oma kunto vaan meinaa välillä loppua kesken, kun Cerolla on niin kova vauhti välillä. Kaikista eniten se tykkää kosketusesteistä; puomista ja A:sta sekä putkesta ja pussista. Esteiden hyppimisessä meillä on eniten treenaamista ja motivoimista saada Cero hyppäämään useampi este peräkkäin, tykkää enemmän niiden alittamisesta kuin ylittämisestä. Meidän lisäksi ryhmässä on kolme muuta, toinen cairnikin (narttu). Kiva, kun ryhmä on niin pieni.
Cerossa on kyllä selvästi metsästäjäkoiran geenejä, sillä kovasti se on kaikkien lintujen ja jäniksien perään. Teeriäkin haukkunut puun alla :) Veljeni sanoikin, että hän taitaa tehdä Cerosta itselleen metsästyskoiran :) Muutama viikko sitten käytiin kokeilemassa jäljestystä. Melko hyvinhän tuo pysyi jäljellä ja oli mieluista puuhaa. Paikka, jossa pystytään treenaamaan on vaan yli 50 km päässä. Ollaan suunniteltu, jos tehtäisiin paikka vähän lähemmäksikin, että pääsisi treenailemaan vähän useammin.
 
Liitteenä muutamia tuoreimpia kuvia Cerosta. Nalle Puh -kuvassa on vielä pitkässä turkissa, muissa jo siistimmässä kunnossa, kun käytiin pari viikkoa sitten trimmissä."
 

Cero on varmaankin perinyt nuo metsästäjän vaistot Aada-äidiltään!

 

Kiitokset Hennalle ja Cerolle terveisistä!