On tullut se haikein vaihe pentujen ja varsinkin minun elämässä. Eli torstaina tuli seitsemän viikkoa täyteen ja luovutusaika on edessä. Pentujen touhuja on ollut todella ilo seurata ja huomata taas kerran miten äkkiä ne kehittyvät ja kasvavat. Ei ole iltaisin muuta televisiota tarvinnut, kun on vain istunut lattialla ja leikkinyt pentujen kanssa, aika on kulunut huomaamatta.

Eilen illalla lähti sitten ensimmäinen pentu suureen maailmaan.

Cacara eli Jeppe lähti Joensuuhun Miskan, Alinan ja Kirsin luo. Jepen kasvua ja kehitystä onneksi saan jatkossa toivon mukaan seurata paljon, kun Kirsi on hyvä ystäväni ja työkaverini. Yhdessä varmaan käymme tulevaisuudessa näyttelyissäkin.

 

Loput neljä pentua jäivät onnellisen tietämättöminä loikoilemaan lelujensa sekaan.

 

Lauantai aamuna sitten oli vuorossa Caislan eli Sylvin vuoro lähteä matkaan Miran ja Joonan seurassa. Onneksi Sylvilläkään ei ollut pitkä matka kotiin Joensuuhun.

 

Sängystä löytyi enää siis kolme päätä....

 

Lauantaina iltäpäivällä oli sitten Cisulinan vuoro. Cisulinalla onkin sitten hieman pidempi matka kotiin Tampereelle Tuulian ja Jyrin seurassa.

Nyt enää Oliver (Ceicari) ja Turo (Calimero) ovat ilonamme. Oliverin vuoro on lähteä Kuopioon viikon päästä.

 

Toivotan kaikille nyt lähteneille pennuille onnellisia ja turvallisia päiviä uudessa kodissaan! Kaikkea hyvää teille toivottaa Jaana, Aada ja Jaapertin kennelin loput karvajalat.