Pennut ovat tänään 16 vuorokautta vanhoja. Silmät rupesivat aukenemaan noin 14 vuorokauden ikäisinä. Tytöt olivat tässä suhteessa poikia nopeampia ja halusivat uteliaampina luonteina ruveta ensin tirkistelemään maailmaa. Torstaina meillä oli esillä ensimmäinen kynsien leikkaus ja sekös ei ollut pentujen mieleen ollenkaan . Kovan "taistelun" jälkeen kynnet kuitenkin tuli kaikilta lyhennetyiksi.

Calimero  tässä myhäilee tyytyväisenä ja on pennuista ensin syntynyt ja koko ajan pitänyt painotaulukossa johtajan paikkaa Ceicarin kanssa.

 

Cisulina-tyttö syntyi toisena ja tarkkailee tässä maailmaa silmät pyöreinä.

 

Cacara  on melkoinen rimpuilija sylissä ja kuvan ottaminen meinasi olla mahdotonta, kun ei katsekontaktia meinannut syntyä millään. Cacara on pojista pienin kooltaan tässä vaiheessa.

 

Neljäs pentu Ceicari  taitaa olla nimensä mukainen melkoinen keikari. Virnistelee ja velmuilee jo tässä vaiheessa. On painonhallinnassa Calimeron kanssa johtajan pallilla.

 

Pahnan pohjimmainen on Caisla  tyttönen. Pieni mutta pippurinen tyttö ainakin, kun on taistelu parhaista tisseistä käynnissä. Ei anna kokonsa haitata tahtia eikä anna periksi.